Het Rotterdamse Roleplayers Gilde Forum Index Het Rotterdamse Roleplayers Gilde
Where knowledgeable wizards of escapism dwell.
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen 

Paridaeza Een regenachitge dag en een Ruine

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Het Rotterdamse Roleplayers Gilde Forum Index -> Roleplaying
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Vr Mrt 30, 2007 2:19 pm    Onderwerp: Paridaeza Een regenachitge dag en een Ruine Reageer met quote

De dageraad, begint langzaam, maar twijfelachtig. De gitzwarte wolken van de voorgaande dagen zijn gebroken en leeggelopen tot de nu hangende grijze bewolking. Een wolkendek dat de gehele hemel beslaat, ergens daarachter moet de zon opgegaan zijn, alleen is dit alleen te merken aan het lichter worden. Een vaag diffuus schijnsel valt over het land, een nat land, paden zijn overstroomd en modderig, een motregen valt onophoudelijk naar beneden. Het dorp van Tzum ligt er stil bij in deze morgen, stil en mistroostig, het is geen dag om naar buiten te gaan.
Een aantal gedaanten ploeteren echter over het modderpad, van het dorpje Tzum omhoog naar de wijngaard van Krager. Vandaar is hun verteld is het niet heel ver naar de Ruine die zij zoeken.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Lairnaedon
Cake


Geregistreerd op: 27-9-2004
Berichten: 968

BerichtGeplaatst: Za Mrt 31, 2007 1:21 am    Onderwerp: Reageer met quote

Garth houdt een oogje in het zeil. "Zo te zien zijn we er bijna. Laten we op alles voorbereid zijn. Wie weet wat er hier voor kwaadaardig schepsel ronddwaalt! Misschien zelfs wel meerderen."

Zijn zwarte lichaamspantser, gesierd met een orcschedel, ziet er nat nog grimmiger uit dan eerder toen het nog droog was. Garth's haar hangt slap over zijn voorhoofd, doorweekt, lijkt hem bozer doen kijken. Hoe droevig de regen het uitzicht ook maakt, Garth's ogen branden met een zinderende wil om een meisje te redden van onheil en het onheil zelf te verbannen van deze wereld.

Garth bekijkt de gezichten van zijn reisgenoten. Het zijn kapabele personen met goede harten. Carrick heeft iets over zich wat Garth niet kan plaatsen. Hij ziet er herboren uit, op de een of andere manier.
_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail MSN Messenger
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Do Apr 19, 2007 6:18 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Fugius (hoe doet ie dat toch telkens?) is inderdaad vooruit gelopen en heeft zmet het modderige weer zijn vaardigheden van de mars en wildtechnieken kunnen toepassen om net voor de andere groep aan te komen. Carrick en Garth hebben modderigge paden en een aantal omwegen moeten nemen om uiteindelijk de met braamstruiken overdekten rotsklippen te bereiken.
Geheel volgens de aanwijzigen zien jullie een vlag aan een boom geknoopt, en daaronder na even zoeken, een overdekte toegang tot een donkere ingang van wat een grot lijkt.

Op dit punt ontmoeten jullie elkaar, tussen de struiken gaapt de ondergrondse ingang jullie aan, met geheimen, schatten, ofwel dodelijke gevaren. Het lijkt niet zo op de Ruďne die hier zou moeten liggen, waar jullie onderzoek moesten doen en alle belangrijke vreemde artifacten en voorwerpen van mee moesten nemen voor de Hertog.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Vincere
ir.


Geregistreerd op: 18-5-2004
Berichten: 2363
Woonplaats: Zoetermeer

BerichtGeplaatst: Zo Mei 06, 2007 5:18 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Bij de grot aangekomen, bind ik mijn paard vast aan een boom. Ik schud Fugius wakker, en geef hem een kleine leren zak waar nog wat brandewijn inzit, zodat hij misschien zich wat beter voelt. "Dit is de plaats waar we moeten zijn. Ik voel de aanwezigheid van een groot kwaad, maar weet me gesterkt door de kracht van mijn god, Fharlanghn, die achter mij staat. Moge hij ons behoeden in dit donkere uur!" Ik vraag vervolgens om een toorts die Garth bij zich had, en steek hem uit de wind aan. Als Fugius en Garth er nu klaar voor zijn, werp ik een blik in de donkere spelonk...
_________________
Engineering: where the noble, semi-skilled laborers execute the vision of those who think and dream. Hello, Oompa Loompas of science!

Dulce et decorum est pro alea mori.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Ma Mei 14, 2007 10:17 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Jullie, Fugius en Carrick, staan voor de ingang van een spleet, verscholen tussen struikgewas en op dichtbij de rand van rotsklif ligt de opening donker voor jullie.
Jullie zijn doorweekt en voelen de koude. Het is ook veel kouder, midden zomer en deze koude en dit rare weer.
De wijn gloeit in je maag en sterkt je weer iets, ook nu je er eindelijk bent en de ruine voor je ligt geeft je kracht.

Het duurt een tijd voordat de fakkel enigsinds pakt, een klein droog stukje vat flam. Maar dooft dan weer, bij het natte stuk gekomen. De volgende poging gaat beter, onder een boom uit de motregen en uit de wind vat de fakkel vlam en rookt en knettert terwijl de rest van het vocht verdampt.

In het licht van de rokende knetterende fakkel zien jullie een spleet schuin naar beneden. Aan het einde van de 10 meter lange natuurlijke spleet zien jullie een stenen poort met gesloten deuren. Grillige randen van de natuurlijke spellonk lijden tot de op mensenhoogte stenen poort.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Wo Mei 16, 2007 7:26 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Fugius en Carrick wringen zich door de smalle spleet en staan vervolgens in de grotspleet.

Fugius: De grot lijkt natuurlijk en de poort hier is op een vreemde plek, je voelt dat die niet thuis is. Alsof de aarde de gehele poort en wat erachter bevind opgeslokt heeft.
De poort zelf is iets groter dan manshoogte. Aan weerszijden staan twee grote enge vreemde beelden, van menselijke wezens met puntige oren, en een dierlijke trekken. De ene heeft twee hoorns op het voorhoofd en de poten van een hert-achtige, de ander heeft beren klauwen en een vacht. Het is niet duidelijk of het man of vrouw uitgebeeld zijn. Zowel de poort als de beelden zijn uit zwart steen gehouwd. Het gehele bouwwerk ziet er heel erg oud uit, de kwaliteit van de beelden is erg goed en de beelden zien er levensecht uit. Dichterbij gekomen zie je dat de dubbele poort op een kier openstaat.

Carrick : ziet Fugius vooruitlopen, dan wordt je beeld wazig en troebelig, Fugius verandert in een jongetje van ongeveer 14 jaar met bruin krullend haar...
Code:
 "Het is een toegang Marietje, kom kijken! Een deur met vast een schat, ik ga het openmaken!"
Marietje, een klein meisje van 10 met blonde haren, tuurt door de spleet naarbinnen, de spleet waar je net vandaan kwam. 
"Jeron de hagedis is weggevlucht!..."
Jeron gebruikt zijn mes, om de poort te proberen te openen.
Dan houdt Jeron op en trekt aan de deur, zijn voet plaatst hij tegen de muur en spant al zijn spieren. Een flits van letters rondom de deur en een fel witblauw licht vanuit een verticale spleet verblind het hele tafereel.
Meisje: "Ik zie niets, wat is het?"
Een zielesnijdende kreet doorsnijdt de lucht, "AAARGGHHH, NEEEEeeeeeh, laat los, neeeee! Marietje help!"
Een wezen gehuld in schaduwen, stort zich op de 14 jarige jongen.
"Jeron!".
"Ren, ren, REN, MarieaaaAAAAAAARHHHg",
Met doodsangst kijkt het meisje toe de jongen aangevallen wordt en...
... uiteindelijk stil blijft liggen. Het wezen op hem maakt scheurende smakkende geluiden, terwijl het feest op het vlees van de gevallene.
Dan heft het wezen de kop en kijkt het het meisje aan, dwars door jou (Carrick) heen, felle ogen kijken het meisje aan vanuit een bloedbesmeurd gelaat...

Langzaam kom je weer tot realiteit, de felle ogen in een bebloed gezicht blijven je bij. Dan zie je bij de poort in een hoeknisje, een hoopje liggen, Fugius heeft deze blijkbaar net over het hoofd gezien terwijl hij naar de poort aan het kijken is. Voor hoe lang al? Je weet het niet je bent de tijd even kwijt geraakt.
Het hoopje beweegt, je ziet een kleine kop met krullend haar.

Nu ziet Fugius het ook.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Vr Mei 18, 2007 1:35 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Geconcentreerd loopt Fugius zachtjes en langzaam op de spleet in de deur af. De beelden schrikken hem af, als oude afgods beelden, en hij probeert ze te negeren. Doordat hij vooraan staat in de grot ziet hij niet het gezicht van Carrick in grimassen vertrekken of in de leegte staren naar zijn vreemde visioen. Gespannen gaat hij verder richting de gapende zwarte spleet als hij plotseling een beweging in de hoek van zijn ogen ziet. Hij schrikt en kruipt in een, weg van het monster dat er zou kunnen zitten. Hij stapt naar achter en botst tegen het harde koude steen van een van de beelden. Een steek van pijn schiet door zijn hoofd en dan ziet hij het jongetje bewegen. Geschrokken en verbasat blijft hij staan. Hij weet dat er een jongetje vermist was, maar hij had hem niet zo snel verwacht. Verbaast blijft hij staan kijken naar wat het jongetje doet. Aan Carrick heeft hij helemaal niet meer gedacht.
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Vr Mei 18, 2007 2:27 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Het is inderdaad een jongen van ongeveer 14 jaar, hij komt omhoog en zonder iets te zeggen, komt hij met gebogen hoofd naar je toe gelopen. Zijn krullende haar warrig, zijn loop houterig, zijn kleding vuil en ... bebloed. Hij nadert jou, Fugius.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Vr Mei 18, 2007 3:15 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Fugius wordt door de plotselinge beweging uit zijn stilte gehaald. Snel stapt hij op de jongen af. Niets vermoedend zakt hij door zijn knieeen en steekt zijn armen uit.
"kom maar hier arm kind, het komt wel goed." zegt hij tegen het kind, hij lijkt zich niet te realiseren dat er iets geks aan de hand is. De jongen lijkt in een schok en Fugius probeert het arme kind te helpen...
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Zo Mei 27, 2007 6:04 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Het kind wankelt onzeker voorts richting de open armen van Fugius. Als het kind er bijna is lijkt hij om te vallen richting fugius, in zijn open armen...
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Za Jun 02, 2007 10:32 am    Onderwerp: Reageer met quote

Terwijl Carrick nog verdoofd staat, buigt Fugius zich over het arme verloren schaap.

Dan dichtbij gekomen lijkt het of het kind jou (Fugius) in de armen wil vallen, op het laatste echter heft het zijn hoofd en zie je de opengereten nek en een wit vertrokken gezicht met glazige verstarde ogen langs schieten, vermagert en een de ogen van een dode.
De schim van de 14 jarige jongen, (nu een lopend lijk?), overbrugd het laatste stukje, uit een vreemde hoge strijdkreet, en bijt zijn tanden in je schouder, akelig dichtbij je nek.
Je neus vult zich met een stank die niet eerder opgevallen was, dode rotting. Even schrik je je rot, voordat je instincten terug schieten...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Za Jun 02, 2007 12:48 pm    Onderwerp: Reageer met quote

instinct matig duwt Fugius het kind van hem af, maar de akelige tanden die zich in zijn schouder hebben vastgebeten laten niet zo maar los. Het monsterlijke kinderlichaam beweegt kort een pas naar achter en Fugius ziet de ruimte om zijn been tegen de vale bleke schouder van het gedrocht te zetten en hem met een stevige schop los ter rukken. Hij voelt niet dat het vlees uit zijn schouders word gescheurd want de zenuwen zijn allang dood door de giftige kaken van het onderaardse monster. Zijn linker arm hangt er bij als een stuk slap dood vlees en is van bloed onttrokken. Met zijn rechterarm trekt Fugius zijn sabel en houwt op het kind in. Dan wordt hij overvallen door duizeligheid en verliest Fugius zijn evenwicht. Hij valt met zijn hoofd op de stenen en verliest bewustzijn.
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Za Jun 02, 2007 2:31 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Als een lappenpop valt het lichaam van de 14 jarige jongen tegen de rotswand. Het volgende ogenblik echter herstelt het zich alsof er niet gebeurt is! Met dode ogen en een grijns met een bebloede mond komt het weer op je af. Je haalt uit met je sabel, een getrainde uithaal naar een slachtoffer dat niet veel geeft om verwondingen blijkbaar. Je sabel houwt met kracht in vlees en bot, en terwijl de armen van het kind nog even nagraaien valt het hoofd van de romp af.
Draaiend blijf je staan, terwijl je hoofd licht aanvoelt, klopt je schouder en arm met iedere hartklop pijnlijk, dan verlichting in de vorm van duisternis en slaap ...

Carrick staat en ziet Fugius vallen. Het lichaam van de onmenselijke jongen wankelt als een kip zonder kop, valt en begint dan te stuiptrekken, na een paar minuten wordt het minder en vervolgens stopt het helemaal. Is dit een illusie of gebeurt dit echt?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Za Jun 02, 2007 5:10 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Een droom kun je het niet noemen. Fugius dwaalt door een comatuese slaap. Zijn lichaam lijkt zich in zichzelf te bevinden. Om hem heen dwalen de sterren. Misschien is het ook geen droom, misschien bestaat deze plaats echt. Echter als de fysieke werkelijkheid. Hij lijkt zich in duistere dieptes te bevinden, het lijkt niet van hem zelf uit te komen. Ergens voelt hij een indringer. Maar het is niet duidelijk of hij de indringer is, of er iets in hemzelf ontwaakt is, een kwaad dat door zich aan zijn bloed voedt.
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Wo Jun 06, 2007 5:42 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Een droom met spichtige magere wezens, handen als klauwen en spitsige oren, achter hen aan een sluier van duisternis, een mistwolk die zich aan hun klauwen bevind, dan alles rondom hun heen , bomen en dieren worden erin getrokken en in de waas opgeslokt. als de wolk van duisternis samen met de magere wezens verdertrekt blijven verwrongen uitgezogen creaturen achter, het leven uit hun gezogen. sommige van hen staan op om in hun nieuwe afschuwelijke vervormde gedaante de wezens te volgen ... de ogen van een creatuur richt zich op jou en je voelt je ziel zwaar en op je wegen, een duistere kracht die aan je gedachten en je lichaam in droomstaat trekt.

Van de duistere nachtmerrie wordt je wakker, met een schok van je hoofd, verschrikt zie je een lijk van een kind dichtbij liggen zonder hoofd, nabij je hand ligt je wapen, in de hoek bij je zit Carrick. Hij zegt dat hij je heeft verbonden en je wond heeft proberen te genezen na zijn beste inzicht, je bent blijkbaar maar een uur ongeveer buiten bewustzijn geweest.

Je voelt je hoofd kloppen en de wond in je nek ook, je arm echter voelt wat beter, de kracht erin is terug.

De fakkel is uit en er komt alleen ligt van buiten , een streep grauw daglicht.

De deur staat nog op een kier.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Wo Jun 06, 2007 9:26 pm    Onderwerp: Reageer met quote

"Het lijkt erop dat wij het kind hebben gevonden." zegt Fugius grimmig terwijl hij recht op gaat zitten. Wat hem een flinke klap tegen zijn achterhoofd lijkt te geven. Een sterke duizeligheid laat de wereld om hem draaien. Het machteloze gevoel dat Fugius krijgt omdat hij geen grip op de wereld lijkt de krijgen slaat Fugius duister om het hart. Hij blijft tegen zichzelf herhalen dat hij alleen even hoeft te wachten en hij vecht tegen de duisternis en paniek die het gevoel alleen maar erger maken.

Als hij een tijd gezeten heeft lijkt hij wat meer controle krijgen. Langzaam probeert hij verder op te zitten en zwak gaat hij overeind staan. Ondanks alles lijkt hij meer kracht te bezitten dan mogelijk zou moeten zijn en langzaam begint hij een beetje door de grot te lopen.
Na een tijdje lijkt hij meer naar de werkelijke wereld terug gekeerd, hoewel zijn ogen nog steeds in de verte voorbij Carrick en de rotswand lijken te staren.
"we moeten het eerst maar begraven buiten."
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Do Jun 07, 2007 10:15 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Je wond klopt als je jezelf opricht, maar je arm voelt krachtig als vanouds. Carrick moet wel zijn geneeskrachten gebruikt hebben.

Carrick staart naar de deur.
Als je eindelijk ook daarnaar kijkt zie je de poort gemaakt uit koud steen, de deuren op een kier, de standbeelden stil en dreigend aan weerszijden.

Terwijl je naar de kijkt lijkt het even of je lichte tocht voelt, op de tocht, de zachte koude wind hoor je even een stem van een jong meisje .
"heeeelp"
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Za Jun 09, 2007 8:54 am    Onderwerp: Reageer met quote

"Kom" zegt Fugius bitter. Hij staat met zijn rug naar de half open deur. "Nu kunnen we niets doen." Toch blijft hij staan, twijvelend. Hij weet niet wat hij moet doen. Hij is zwak en hij zou waanzin zijn om nu een onbekende duistere vervloekte eeuwenoude tempel in te gaan, alleen. Maar een kind alleen aan haar lot over laten. Zijn rationaliteit zegt hem dat het een val is, een duistere macht die hem lokt. Maar het stemmetje klinkt zo wanhopg en onschuldig dat kan toch niet nep zijn? "wat moeten we nu, Carrick?" vraagt hij aan zijn zwijgzame metgezel.
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Zo Jun 10, 2007 5:16 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Carrick kijkt je met een lege serene blik aan. Hij is duidelijk niet helemaal bij de les.

Langzaam komt de kracht terug in je arm, het tintelt een beetje en terwijl je twijfelt wat je moet doen, voel je automatisch de hand aan de kant van je verwonde schouder open en dichtgaan.

Het is hier verder stil in de grot.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Ma Jun 11, 2007 1:26 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Dan pas realiseert Fugius zich hoe ernstig de wond is. Hij duwt het lijk in de armen van carrick en zegt; "draag dit." Dan loopt hij de grot uit naar buiten.

In de nog steeds stromende regen staat Fugius toe te kijken hoe Carrick een improvisorische graf delvt voor de gestorven jongen. Als Carrick een houten kruis van takjes in de stapel stenen en aarde heeft gestoken keren ze allebei zwijgend weg van de ruine om richting het dorp te gaan.

Op hun laatste krachten lopen ze over het modderige pad naar het dorp. Soms moet Carrick Fugius ondersteunen. Beidde kijken uit naar rust en een goede maaltijd, maar het vooruitzicht dat ze verslag moeten doen en de ouders van de kinderen moeten opzoeken stemt hun somber.
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Za Jun 16, 2007 7:54 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Carrick zegend de dode met een gebed, en jullie keren je af van het ondiepe graf en de ruine.

De weg terug over de modderwegen is lang en langzaam. De wond in je schouder klopt terwijl je loopt. Het kloppen gaat met een intensiteit die vreemd genoeg energie geeft op de een of andere manier, je schouder en je arm voelen sterk en krachtig aan, terwijl de rest van je lichaam zwakker aanvoelt.

Carrick en jij lopen verder over het pad de heuvelafwaarts tijdens deze mistroostige dag.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
DrCaligari
Hero


Geregistreerd op: 26-5-2004
Berichten: 1411

BerichtGeplaatst: Za Jun 16, 2007 9:10 pm    Onderwerp: Reageer met quote

stompelt zet Fugius samen met Carrick de weg, tot Fugius inzakt onder zijn eigen vermoeidheid. Ze slapen samen langs de rand van de weg, om de volgende dag verder te reizen richting het kleine dorpje.
_________________
I have seen things you people wouldn't believe, I've seen bots on fire of the edge of the interwebs...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Karma
Supreme Grandmaster


Geregistreerd op: 11-9-2005
Berichten: 1741
Woonplaats: Dordrecht

BerichtGeplaatst: Zo Jun 17, 2007 5:40 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Fugius buiten bewustzijn van vermoeidheid, mmerkt niet dat zijn lichaam opgetild wordt en op een paard gelegd wordt. Het paard en de begeleider vertrekt voorzichtig over de modderwegen verder richting zuidoost naar het dorp.

Het dorp ligt er stil en donker bij als de gestalte van Carrick naast een paard lopend met een lichaam erop, verschijnt aan de bosgrens.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Het Rotterdamse Roleplayers Gilde Forum Index -> Roleplaying Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson (http://www.eddingschronicles.com). Stone textures by Patty Herford.