Pagina 1 van 1

Zeer ervaren GM zoekt nieuwe spelers voor eens per 2 weken

Geplaatst: donderdag 22 september 2016, 17:41
door Kchinobb
Ik zoek nieuwe spelers voor een eigengemaakte sci-fi worldsetting, met zeer losse stijl van spelen. Ik ben een ervaren GM die al speelt sinds 1983 en GM't sinds 1986. Erg lang verhaal hierachter, zoals je al zal vermoeden. Mijn naam is Ruud, woon in Hilversum (woon alleen) en ik heb eens per 2 weken groepen op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagavond, alle drie deze groepen spelen in dezelfde worldsetting, in dezelfde campaign. Er wordt bij mij thuis gespeeld, in Hilversum dus. Nou, mocht je interesse hebben dan hoor ik het wel! :) Je mag hier reageren of gelijk naar mij mailen mag ook, dat is kchinobb@gmail.com .

groetjes,
Ruud, uit Hilversum

PS: deze sci-fi worldsetting bestaat nu al zo'n 10 jaar, en is zeker niet de eerste die ik gemaakt heb.
PS: de genoemde 3 avonden wil natuurlijk niet zeggen dat iemand alledrie de avonden aanwezig MOET zijn ofzo. Het zijn 3 losse groepen, op drie verschillende avonden. En alledrie eens per 2 weken.

Geplaatst: zaterdag 24 september 2016, 22:15
door Wijlen Fandath Ryne
Welkom op het forum, en succes met zoeken. Klinkt goed, maar is wel een beetje uit de buurt. En heel actief zijn we niet meer hier, vrees ik. Maar wie weet....

Geplaatst: donderdag 26 oktober 2017, 23:19
door v1nce
Hey Ruud, heb je maybe ergens online info over deze setting, blog misschien? Of kaartjes of plaatjes.

Overigens ben ik opgegroeid in Hsum, ik woonde up Utrechtseweg, mijn stiefpa had muziekwinkel op Gijsbrecht en ik ging naar school op de internationale school en vaak naar de oude Tagrijn. 40 nu en ook begonnen met dnd zo een 27 jaar geleden, Hsum. :)

Geplaatst: vrijdag 27 oktober 2017, 13:18
door Kchinobb
Hoi,
Nope, nog nooit aan toegekomen. Het is totaal zelf verzonnen en door het onderlinge spel gegroeid en een timeline uitgekomen tot nu toe :) Het is ZEER uitgebreid. Bel of mail eens, en dan kunnen we dingen doorspreken als je daar interesse in hebt.