Pagina 1 van 1

Ben Verhuisd, RPG van af nu in Berlijn :)

Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012, 11:18
door v1nce
Effe een headsup mogen er weer mensen komen die in Den Haag willen RPGen. Ik ga voor paar maanden en mogelijk paar jaar in Berlijn wonen. Lang verhaal. Maar eerst werd ik verliefd op stad, toen op Duits meisje, toen vroeg meisje of met haar wilde samen wonen. Dit alles binnen een week ha ha! Mijn wens om hier te wonen staat los van die relatie overigens.

Meer RPG gerelateerd. Er zijn hier zat, grote RPG winkels, vlakbij mijn nieuwe huis waar van ik morgen sleutels krijg. Ik ga daar zeker kijken enhopelijk gamen. Krijg indruk dat RPG nog altijd groot is in DUI, zoals alles eigenlijk hier groots is. Misschien moet ik toch eens ODM gaan leren ha ha! Is goed voor mijn Duits. Iemand nog tips/DVDs/torrents/woordenboekjes om zsm (veel beter) Duits te leren?

Wellicht speel ik nog wel eens een one of in NL, bijv. als ik binnenkort paad daagjes er ben om wat spullen te halen en dingen te regelen. Laters en Game on! :)

Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012, 11:55
door Vincere
Cool man, mooie volgende stap. Viel Spass!

Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012, 21:51
door Wijlen Fandath Ryne
Berlijn - lang geleden (zelfs toen de muur er nog stond) een paar keer geweest, geweldige stad!

Duits leren? DSA spelen!

Geplaatst: vrijdag 3 augustus 2012, 9:09
door Thekkur
had dit topic even gemist! wat een snelle stap man! :) ben je inmiddels al verhuisd?

Geplaatst: vrijdag 3 augustus 2012, 12:49
door Rogier
Thekkur schreef:had dit topic even gemist! wat een snelle stap man! :) ben je inmiddels al verhuisd?
Volgens mij is V1nce in die tussentijd al weer terug, heen en terug geweest met 180 km / uur over Die Deutsche Autobahn!

Geplaatst: vrijdag 3 augustus 2012, 12:51
door Rogier
Wijlen Fandath Ryne schreef:Duits leren? DSA spelen!
Nou ja, Duits leren: geen enkele SOMS speler die ook maar ooit in die DSA boeken kijkt.

Geplaatst: zaterdag 4 augustus 2012, 16:14
door michiel
Klinkt gaaf, ik heb ook al leuke verhalen gehoord over Berlijn. Lijkt me ook inderdaad een stad voor jou met de actieve 'underground' scene.

Geplaatst: zaterdag 4 augustus 2012, 23:22
door v1nce
Ik woon al de Facto in Berlijn (samen). Maar ben nu paar daagjes in nl (vertrek aanstaande Woe ochtend). Ben hier puur om fiets, wat gereedschap, gitaar en kleren te halen en om kamer onder te verhuren. Dat is allemaal zo goed als geregeld nu. Daarna ga ik sowieso 2 maanden in Berlijn zitten en daar na kijk ik wel weer verder. Zou kunnen dat het op paar jaar uitdraait of dat ik terug kom. :)

Snel. Idd. Maar dat gemuts en gedroom en "ooit zal ik" heb ik beetje afgeleerd in berlijn. Heb daar gezien en ervaren dat het ook heel anders kan. Wil iets minder Kaas en meer Currywurst zijn... ;-P