Ook even voorstellen

Nieuwkomers kunnen zich hier voorstellen, mededelingen over het forum vanaf nu ook hier te vinden.

Plaats reactie
Gryzewolf
Horige
Berichten: 6
Lid geworden op: maandag 8 juli 2013, 15:33

Ook even voorstellen

Bericht door Gryzewolf »

Hallo iedereen,

Doordat ik al enige tijd droog sta wat roleplay betreft heb ik besloten op zoek te gaan naar een nieuwe groep. Google heeft me hier gebracht en na wat rondneuzen lijkt me dit een prima plek om andere roleplay enthousiastelingen te vinden in de buurt van Delft.

Mijn naam is Roel en ik ben aan het afstuderen aan de TU in Delft. Ik ben 30 jaar geleden geboren in Groningen. Ik hou erg van 'nerdy' dingen als fantasy en games. Anderzijds hou ik ook erg van feestjes en nieuwe mensen leren kennen. Het liefst combineer ik de twee!

Wat betreft Tabletop RPG's heb ik speelervaring met 3.0, 3.5 en Pathfinder. (Ik speel ongeveer 12 jaar) Ik DM/GM af en toe, maar ik vind spelen veel leuker. DMen doe ik dan ook alleen als niemand anders uit mijn omgeving dit wil doen.

De leukste elementen uit RPG's vind ik character development, incharacter spelen, combat en character advancement (levelen enzo). Ik vind mysterie en puzzels ook leuk. Het enige wat me niet zo ligt is eindeloze hack 'n slash encounters/adventures. In mijn boekje is de DM altijd de baas en zijn de regels om het spel te ondersteunen. Ook zie ik Rpg's als cooperatief met DM als facilitator. Ik hou daarom niet zo veel spelen met lawyers en DM's die als doel hebben hun spelers dood te maken.

Mijn voorkeur ligt bij lange campaigns, (want ik hou van character development) maar dat is sinds ik in Delft woon niet meer reëel. Nu ben ik meer op zoek naar adventures, eventueel een paar achter elkaar met dezelfde characters.

Mocht iemand een keer verlegen zitten om een enthousiaste speler om een keertje vrijblijvend mee te spelen, laat het me dan weten!
Gebruikersavatar
Wijlen Fandath Ryne
Supreme Grandmaster
Berichten: 3081
Lid geworden op: donderdag 14 oktober 2004, 18:23

Bericht door Wijlen Fandath Ryne »

Welkom! Je voldoet uitstekend aan het gemiddelde RRPG-profiel ;-) . Wel zijn we wat beducht voor Grijze Wolven sinds het forum een keer gehackt is door een onduidelijke groep Turken.
In Delft gebeurt in ieder geval wel wat, volgens mij zijn de Delft Delvers nog steeds actief. Zelf speel ik in Schiedam bij SOMS, waar altijd wel plaats is om eens te komen kijken, ook al ziijn we de laatste tijd wat minder actief dan voorheen.
"Fulminictus...Fulminictus....gauw! Geef me het toverboek!" riep de magier, alert als immer

Afbeelding
Gebruikersavatar
Rogier
Supreme Grandmaster
Berichten: 2452
Lid geworden op: vrijdag 23 februari 2007, 19:06

Bericht door Rogier »

Wijlen Fandath Ryne schreef:Zelf speel ik in Schiedam bij SOMS, waar altijd wel plaats is om eens te komen kijken, ook al ziijn we de laatste tijd wat minder actief dan voorheen.
O ja? Dat zal wel door de zomer komen.

O en welkom trouwens Gryzewolf. Er is hier wel wat te vinden wil je weer eens wat aan rollenspel doen.
Gebruikersavatar
Rogier
Supreme Grandmaster
Berichten: 2452
Lid geworden op: vrijdag 23 februari 2007, 19:06

Bericht door Rogier »

De SOMS groep is erg gezellig en we hebben regelmatig gasten gehad, zelfs uit het buitenland.
Iedereen is welkom (tenminste als er nog plaats aan tafel is) en de SOMS-gastheer is zeer gastvrij.
Gryzewolf
Horige
Berichten: 6
Lid geworden op: maandag 8 juli 2013, 15:33

Bericht door Gryzewolf »

Ah dat klinkt leuk :) Ik schuif graag een keer aan!

En nee, Ik ben geen groep turken :) Ik heb grijzig haar dus ben ik zo genoemd. Een echte bijnaam bedenk je niet zelf :p
Gebruikersavatar
Tuor
Leenheer
Berichten: 93
Lid geworden op: woensdag 23 december 2020, 17:02

Re: Ook even voorstellen

Bericht door Tuor »

Hoi Wolf
Mijn naam is Roel en ik ben aan het afstuderen aan de TU in Delft. Ik ben 30 jaar geleden geboren in Groningen. Ik hou erg van 'nerdy' dingen als fantasy en games
Mmmm, nu vind ik mijzelf alles behalve nurdy... en vind de classic role-playing ook niet echt nurdy.... pen and paper of role-playing is best een 80s ding, voor de pc en met derC64 inleiding tot wat nu [als voorbereiding] Pokemon Go is... andere tijd... ik zelf ben van P&P [pen/paper] Collectible Card Games (voor al middle earth ccg) naar Lords Of The Rings online gegaan... en nix nurdy aan mij met mijn lts ....
Plaats reactie