Een bedankje

Deel ervaringen, stel vragen en geef tips. Het subforum voor alles wat met RPG te maken heeft!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tarmba
Ridder
Berichten: 168
Lid geworden op: dinsdag 6 januari 2009, 11:34

Een bedankje

Bericht door Tarmba »

Het lijk misschien overdreven, tenslotte zijn het meer dan 30 jaar oude bladen. Toch wil ik Paul ff bedankje geven voor de Morgensterren die hij on line heeft gezet.
Ik heb ze eigenlijk met heel veel plezier weer gelezen en nog meer oja dat momenten gehad. Wie had kunnen bedenken dat de scenario's uit die ouwe bladen in een ODM jasje gestoken zouden worden en nu on line zelf staan.
Ed Doorn, die werkelijk nooit meer na zijn Morgenster tijd iets met ODM gedaan heeft is zijn eigen werkjes aan het herzien ..
Mooi dat dit dus kan...

Jammer blijf dat dit niet voor De Kobolds op gaat ... of er moet nog iemand met deze bladen opduiken...

Toch Paul bedankt voor jou inzet
Gebruikersavatar
Wijlen Fandath Ryne
Supreme Grandmaster
Berichten: 3006
Lid geworden op: donderdag 14 oktober 2004, 18:23

Bericht door Wijlen Fandath Ryne »

Graag gedaan! :D

Ik vind het ook een goede zaak dat ze nu digitaal beschikbaar zijn. Leuke site ook die jullie hebben.

Kobolds, nee, ik denk niet dat ik die heb. Misschien nog wel een paar Avonturijnse Bodes van Bob Schubert. En een paar ERGernissen en wat Mountaineers. Maar dat wordt allemaal wel even graven in de kast. De Morgensterren had Cor keurig voor me klaar liggen, dat was makkelijker.
"Fulminictus...Fulminictus....gauw! Geef me het toverboek!" riep de magier, alert als immer

Afbeelding
Gebruikersavatar
Tarmba
Ridder
Berichten: 168
Lid geworden op: dinsdag 6 januari 2009, 11:34

Bericht door Tarmba »

Firsr things first.... ik ben verders dan de Morgenster scenario's op word documenten zetten niet betrokken bij deze site. Wel heb ik daardoor de meeste Morgensterren van a tot z herlezen omdat de scenario's vaak op andere artiekels uit bv de Havena doos geschreven waren en ik dat dan extra toegevoegde... en omdat ik nooit die scenario's gelezen had nu denk... ze zaten aardig goed in elkaar.

Ik denk ook niet dat er een grote kans is Paul dat de Kobolds er nog zijn. Ik vind het wel grappig dat (volgens mij samen met die Kobolds) dit de enige vertalingen blijken te zijn van de uitbouw set (ook wel ODM 1 5 genoemd) ..... nu de 5de editie van ODM op punt sta van uitkomen erg leuk dat die vertalingen dertig jaar na dato nog gewaardeerd zijn.

Over wat ze wel en niet plaatsen ga ik niet over.... ik weet dat er diversen Avonturijnse Bodes on line staan ... zowel uit Nederland als België... maar verre van compleet geloof ik... .
Tsadir
Schandknaap
Berichten: 16
Lid geworden op: dinsdag 9 februari 2016, 20:44

Bericht door Tsadir »

Ook van mijnentwege hartelijk bedankt, Paul! :D

Het publiceren op de fansite van de laatste Morgensterren loopt wat vertraging op, omdat ik momenteel druk bezig ben met fouten uit OdM5 halen. Het moet binnenkort gaan verschijnen.

Maar gelukkig staan de avonturen er wél al op, wat misschien wel het belangrijkste is. Ook met dank aan Sjon en Frank voor het typen en de vormgeving!

Stay tuned voor de volledige Morgensterren op de fansite. Ze komen er heus wel, alleen is het even héél erg druk nu...
Plaats reactie